23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Protego Gummimagneter från Larko

| Medlemsnyhet | Företag Larko Magnet International A/S

Protego gummimagneter skyddar både magneten samt den yta var på magneten fästes. Här kan ni läsa mer om vad gummimagneten kan göra för er.

Gummimagneten har gradvis blivit en fast komponent i riktigt många olika verksamheter, och de senare år har där kommit ett stort fokus på just denna typ av magnet.

Med gummimagneten får ni en otroligt stark magnet, som varken repar eller skadar den yta var på magneten fästes. Detta gör att magneten är perfekt till speciellt målade och lackerade ytor och utökar därför användningsområdena betydligt. I gummit har vi kapslat in de starka neodymiummagneterna, vilket garanterar er en hållkraft på helt upp till 550 Newton.

Gummimagneten används inom många olika branscher. Allt från offshore och förnybar energi till reklambranschen och den mindre skyltmakaren. Vi har marknadens störta urval av gummimagneter, och med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda konkreta och användbara råd inom praktiskt taget alla uppgifter.

Läs mer om de specifika dimensionerna och möjligheterna omkring gummimagneterna här, eller kontakta oss på tel. 040-66 88 753 för att prata mer om era möjligheter.

Medlemsnyhet

Företag
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Sänd till en kollega

0.094