23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

PRO-CONSULT säkerställer ett pyntat påskbord

| Medlemsnyhet | Företag PRO-CONSULT A/S

I dessa tider håller många fabriker på att bygga upp sina lager med varor inför påsken.

Liksom inför julen är det en viktig tid för företagen, med stor tidspress och ingen tid för krascher. Krascher kan betyda att man missar en deadline och får böter i 100 000-kronorsklassen.

När en av de danska papperstillverkarna som bland annat tillverkar servetter till påskborden fick en krasch nyligen, fick de bråttom med att hitta en lösning. Efter kontakt med maskinkonstruktörer som hade tid först efter 14 dagar, rekommenderade en maskinkonstruktör att man skulle kontakta PRO-CONSULT.

Våra tekniker upptäcker att en motor är helt död. Vi får samtidigt veta att de väntar en motor i retur från reparation dagen efter, som de kan sätta in. När den kommer hem går den tyvärr alltför snabbt, så vi kör ut igen och tar med den hem till verkstaden.
Här upptäcker vi att även kodomvandlaren är helt död. Samma kväll är vi ändå klara, denna gång med en universal-kodomvandlare, och monterar allt - både mekaniskt och elektriskt, för att sedan testa att allt fungerar enligt planen.

Om du står med en krasch och inte kan vänta, kontakta oss med detsamma. Våra tekniker rycker ut med kort varsel och arbetar gärna natten igenom för att få igång er igen.

PRO-CONSULT Nordens mest allsidiga leverantör/reparatör av elektronik för industrin.
Kontakta oss på telefon +45 4648 2060 eller office@proconsult.as
Läs mer om oss på: www.proconsult.as


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
PRO-CONSULT A/S

Fabriksvænget 2B
4130 Viby sjælland
Danmark
PRO-CONSULT A/S

Sänd till en kollega

0.063