23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förenkling är ledordet i ett modernt hem

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Ett modernt hems viktigaste delar är att förenklade utrymmen, material och möbler. Håll det enkelt, öppet och med stilrena färger. Då kommer en lugn avkopplande känsla att infinna sig i hemmet som gör att du trivs.

Färger i samma palett
Vilka färger du ska ha i hemmet beror på din smak, de möbler du har samt tavlor etc. Alla möbler och inredningsdetaljer behöver inte vara i samma färg, men ska vara i samma palett. Att ha ett hem i olika nyanser av vitt ger ett levande hem som samtidigt känns enkelt och stilrent.

Nytt ljus ändrar atmosfären
Byt ut utsmyckade armaturer såväl som gammal ensidig belysning. Experimentera med en ny modern led-lampa eller ljuskrona i ditt kök eller vardagsrum. Byt ut glödlampor mot dimbara lampor där du kan ställa in ljusmängd efter situation.

Enklare gardiner
Om du har mycket detaljerade gardiner med många olika mönster, byt ut dem mot lättare och mer strömlinjeformade gardiner som framhäver utrymmet i rummet. Ljusa färger är generellt att föredra, men viktigast är enkelheten.

Fastna inte i detaljer
Ta en titt på rummet som helhet och försök inte göra så att allt matchar. En väl avvägd övergripande design är viktigare än att fokusera på detaljerna i hemmet. Allt behöver inte matcha perfekt med varandra, men dock bör varje möbel ha någon annan matchande möbel i rummet.

Hemsmart hjälper dig
Är du inte erfaren av att renovera eller bygga om i hemmet? Du behöver inte känna dig orolig. Hemsmart är en ny tjänst för svenskar som ger tips och råd kring olika typer av renovering i hemmet. Allt från man hur man målar en vägg till hur man bygger om ett garage - det finns en stor mängd information på deras hemsida. Läs mer hos Hemsmart för att få inspiration, vägledning och hjälp samt hur du kommer igång. De ger också tips på leverantörer och återförsäljare av material och redskap som behövs.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063