23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Eurofins bidrar till storskalig testning av COVID-19

SAFER@WORK™ från Eurofins är ett komplett program för att stödja samhälle, företag och organisationer i bekämpningen av COVID-19, så att kunder och medarbetare ska känna sig trygga.

Kraftig ökning av antalet COVID-19 analyser
Efter beskedet att regeringen skjuter till närmare 6 miljarder för att möjliggöra en storskalig testningsinsats av COVID-19, väntas nu en kraftig ökning av antalet analyser som genomförs.

Eurofins erbjuder program för COVID-19 analyser
Eurofins har målmedvetet kraftsamlat kompetenser och laboratoriekapaciteter i ett program vi kallar SAFER@WORK™. Syftet med SAFER@WORK™ är att stödja samhälle, företag och organisationer så att vi i våra individuella roller som kunder eller anställda kan känna trygghet i att risken för COVID-19 smitta adresseras och hanteras i vår omgivning.

En viktig del i SAFER@WORK™ programmet är att Eurofins dels tillhandahåller test kit, men framförallt omfattande laboratoriekapacitet för testning av såväl förekomst av COVID-19 smitta med hjälp av PCR analys, som förekomst av antikroppar. Antikroppar kan identifieras såväl med Serologiska laboratorietester, som med snabbanalyser.

Eurofins och våra laboratorier står beredda att betjäna landets regioner, företagshälsovården och övriga privata vårdgivare med laboratoriekapacitet.

Kontakta oss om COVID-19 anlayser
Intresserad av att vet mer om hur Eurofins kan hjälpa din verksamhet?

Kontakta oss på covid-19@eurofins.se

Eurofins Food & Feed Testing Sweden AB
Sjöhagsgatan 3
531 40 Lidköping
Lidköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563362473

Sänd till en kollega

0.049