23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Förvärmer du med propan?

| Medlemsnyhet | Företag Linde Gas AB

På Linde arbetar vi dagligen med att förbättra våra kunders uppvärmningsprocesser. Och vi vet att särskilt förvärmning med propan innebär vissa utmaningar. Acetylenteknologin kan vara svaret på dessa utmaningar, något som inte alla känner till ännu.

Förvärmning inför skärning och svetsning är ett måste för många av Lindes kunder inom tillverkningsindustrin för att kunna uppfylla ställda kvalitetskraven.

På Linde arbetar vi dagligen med att förbättra våra kunders uppvärmningsprocesser och ser tydligt att särskilt förvärmning med propan innebär en hel del utmaningar.

Förvärmning med propan − känner du igen detta?

  • Förvärmningen är en flaskhals i vårt produktionsflöde! 
  • Vi har problem med produktkvaliteten efter svetsning! 
  • Det blir varmt och bullrigt på vår verkstad emellanåt!

Om påståendena ovan stämmer kan acetylenteknologin vara svaret.

Acetylenteknologin bakom LINDOFLAMM flamlösningar och specialbrännare bygger på över 100 års erfarenhet då vi hjälpt våra kunder inom tillverkningsindustrin.

Att gå över till denna flamteknologi kommer först och främst att leda till att er förvärmningstid minskar dramatiskt. Dessutom kommer kvaliteten att förbättras genom att vätesprickor undviks och er arbetsmiljö kommer även att gynnas.

Olika nivåer – från flexibla mekaniserade brännare med standardutrustning, till helautomatiska lösningar – finns för såväl små som stora verksamheter.

"LINDOFLAMM sparar både tid och pengar"
"När jag hörde om LINDOFLAMM första gången måste jag medge att det lät för bra för att vara sant", säger Thomas Sandin som är ansvarig för svetsningen på SMP Parts. "Men det fungerar och har sparat både tid och pengar i vår process."

>> Klicka här om du vill veta mer om förvärmning med acetylen. Anmäl dig och du får tillgång till exklusivt material, får höra vad kunderna säger, jämföra propan med acetylen – och veta hur ni också enkelt kan reducera era kostnader, uppnå bättre kvalitet och arbetsmiljö i samband med förvärmningsprocessen på ert företag.

Du är välkommen att när som helst höra av dig direkt till Bogoljub Hrnjez, produktionschef på Linde.
E-mail: bogoljub.hrnjez@linde.com

 

Medlemsnyhet

Företag
Linde Gas AB

Rättarvägen 3
169 68 SOLNA
Sverige
Linde Gas AB

Kataloger mm.

Bilder och video

LINDOFLAMM flamlösningar - kund: Pon Cat NorgeLINDOFLAMM specialbrännareLINDOFLAMM förvärmningLINDOFLAMM flexibla flamlösningarLINDOFLAMM acetylenteknologi

Sänd till en kollega

0.094