23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Engelhardt stärker upp Inköp

| Medlemsnyhet | Företag B. Engelhardt & Co AB

Engelhardt i Göteborg har utökat Supply-teamet med Mattias Modh, ny CPO för företaget - med uppdrag att från ett inköpsperspektiv stärka bolagets erbjudande till kunderna.

- Vi har vässat våra strategier och vår verksamhet, vill ta en mer progressiv plats i livsmedels-Sverige och hitta nya unika helhetslösningar för våra kunder. Därför är vi glada att i ledningsgruppen för Engelhardt få med Mattias, som har tidigare erfarenheter av ett liknande strategiskt arbete, säger Jette Bergwall, CEO.

- Mattias' och Supply-teamets uppdrag är att stärka våra tjänster till kunderna med kostnadseffektiva inköp  av råvaror och ingredienser, effektivisera och integrera inköp med försäljning och produktion och aktivt delta i att hitta helhetslösningar för våra kunder.

Mattias Modh kommer närmast från Credin (del av Orkla Food Ingredients), som köpte Zeelandia’s svenska del för ca ett år sedan, där han var inköpschef. Innan dess jobbade han på Fria Bröd i flera olika positioner, senast som ansvarig för Inköpsavdelningen.

Medlemsnyhet

Företag
B. Engelhardt & Co AB

Box 49
421 21 Västra Frölunda
Sverige
B. Engelhardt & Co AB

Sänd till en kollega

0.062