23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Flexibel och användarvänlig Grader

| Medlemsnyhet | Företag Teltek i Örebro AB

Teltek Grader har en och samma mjukvara som gör att du kan väga upp portioner baserat på slutvikt, antal och/eller sortera dina produkter beroende på deras individuella vikt.

Gradern anpassar målvikten dynamiskt under pågående produktion, vilket är unikt för den här typen av utrustning. Resultatet blir en lägre give-away vilket sparar tid, pengar och råvara för ditt företag.

Lösningen kommer med flera utsorteringsmöjligheter för att kunna passa just er produktion. Det vanligaste alternativet är att använda pneumatiskt driven vridarm eller pusher. Ett bättre alternativ för låga och svårhanterliga produkter är lift-flap, det tillåter den sorterade produkten att placeras ned i en box under transportörenheten.

Mjukvaran är receptbaserad, vilket innebär att du i förväg ställer in de sorteringsmetoder som er produktion har nytta av. Innan körning så krävs det sedan bara ett par knapptryckningar för att aktivera rätt recept.

Graderna hämtar vanligen in viktdata från Telteks checkvågar men kan hantera flera typer av produkter, så som checkvågar av andra märken, statiska vågar och även vision-system. Detta gör Teltek grader till ett naturlig val för er produktion. 

Se video eller läs mer 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Teltek i Örebro AB

Argongatan 83
703 74 Örebro
Sverige
Teltek i Örebro AB

Sänd till en kollega

0.078