23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

BASF:s Construction Chemicals-verksamhet är nu MBCC Group

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

MBCC Group har uppstått ur BASF:s före detta Construction Chemicals-verksamhet efter att ha köpts upp av ett dotterbolag till Lone Star, ett globalt riskkapitalbolag och kommer att dra igång verksamheten den 1 oktober 2020.

MBCC Group är en ledande leverantör av byggkemikalier över hela världen och erbjuder innovativa och hållbara produkter och lösningar till olika sektorer inom byggindustrin, såsom byggnader, byggnadsstrukturer, anläggningar under jord, nybyggnation för och renovering. MBCC Group är en av världens ledande leverantörer av tillsatsmedel till betong och en ledande aktör inom den fragmenterade marknaden för diverse byggsystem.

MBCC Group servar mer än 30 000 kunder och affärspartners jorden runt. Koncernen består av omkring 70 juridiska enheter över hela världen med cirka 7 500 anställda och byggexperter i över 60 länder. Huvudkontoret för den globala och europeiska verksam-heten ligger i Mannheim i Tyskland, och regionala huvudkontor finns i Beachwood, Ohio i USA (Amerika), Dubai i Förenade Arabemiraten (Mellanöstern-Ryssland-Afrika) och Singapore (Asien och Stillahavsområdet).

MBCC Groups starka varumärken Master Builders Solutions®, PCI®, Wolman®Thermotek®,  Colorbiotics® och Watson Bowman Acme® är väl etablerade på marknaderna och har över 100 års industrierfarenhet i ryggen. 

Läs mer på www.master-builders-solutions.com

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Sänd till en kollega

0.047