23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Teltek i Örebro levererar stor order till Grekland

| Medlemsnyhet | Företag Teltek i Örebro AB

Örebroföretaget Teltek AB har i veckan signerat avtal om leverans av 15 automatiska vågutrustningar till en stor grekisk livsmedelsproducent.

Ordern har ett värde på ca 2 MSEK och är en av de största, sett till antal vågutrustningar, sedan bolaget grundades 1984.

”Det är fantastiskt kul att vi fått förtroendet att leverera till en av Greklands största livsmedelsproducenter” säger Magnus Svensson, exportchef på Teltek och fortsätter; ”Grekland är en marknad där många globala livsmedelsproducenter verkar och denna order innebär att vi skapar ytterligare förutsättningar för fortsatt expansion inom Europa.”

Leverans och installation sker i samarbete med Telteks distributör i Grekland, Control Technology. Leveransen är planerad till början av 2021.

Teltek har sedan 1984 utvecklat och sålt helautomatiska dynamiska checkvågar som installeras direkt i produktionslinjerna hos livs- och läkemedelsproducenter runt om i världen. Försäljningen sker via ett nätverk av partners och distributörer som ansvarar för både försäljning och service på sina respektive marknader. Teltek, med sina 25 anställda har både huvudkontor och produktion i Örebro.

 

För mer information, kontakta Magnus Svensson, exportchef – magnus.svensson@teltek.se / 076-946 47 15.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Teltek i Örebro AB

Argongatan 83
703 74 Örebro
Sverige
Teltek i Örebro AB

Sänd till en kollega

0.063