23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Använd antibakteriella Push Pads för dörren

| Medlemsnyhet | Företag FHS Scandinavia ApS

I dessa tider måste ert företag tänka hygien på ett nytt och bredare sätt. Det erbjuder vi lösningar för – och de bygger på samma filosofi som våra andra hygienlösningar – nämligen att eliminera alla mikrober – helt utan kemikalier 24-7!

Nu kan vi även leverera en ny smart och praktisk produkt som är så enkel och effektiv att den kan användas av alla överallt, och oavsett hur många händer som berör den under dagen. Det rör sig om Push Pads – och för de av er som redan känner till våra antibakteriella mattor så fungerar de på nästan samma sätt. Bara i förhållande till händerna.

PUSH PADS – ANTIBAKTERIELLA TRYCKPLATTOR FÖR DÖRREN

Push Pads är antibakteriella tryckplattor som eliminerar mikrober som du annars skulle överföra via händerna när du t.ex. öppnar eller stänger dörrar utan handtag. Upp till 99,9% av mikroberna elimineras när du använder Dycems Push Pads – och området är som desinficerat nästa gång någon rör vid det. Dessutom är Push Pads:

  • lätta att installera och lätta att rengöra
  • skräddarsydda efter era behov – både vad gäller storlek och design
  • långtidshållbara och kostnadseffektiva
  • impregnerade med Biomaster, som skyddar mot oönskade mikrober; virus, bakterier, mögel etc.
  • Pris (stl. 20cm x 37cm) – som foto: Kr. 598,-/st. ex moms och frakt.


Push pads bygger på samma filosofi som våra andra hygienlösningar – nämligen att eliminera alla mikrober – i luften, på golvet, på förpackningar, övriga ytor och i flytande produkter – helt utan kemikalier. Och oavsett var det gäller på ert företag. Kontakta oss gärna för att höra mer eller se mer om cases hos FHS Scandinavia. 

Medlemsnyhet

Företag
FHS Scandinavia ApS

Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark
FHS Scandinavia ApS

Sänd till en kollega

0.094