23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny analys om komplexitet i leveranskedjan 2020

| Medlemsnyhet | Företag Körber Supply Chain DK A/S

Fackfolk över hela världen rapporterar om större komplexitet i deras leveranskedja. Bara 1 av 10 företag håller jämna steg med ökande krav i leveranskedjan visar en ny analys.

Körber har nu offentliggjort resultatet av sin analys ”2020 State of Supply Chain Complexity Survey”, som bl.a. visar att 91 % av de tillfrågade inte håller jämna steg med ökande utmaningar i deras leveranskedja.

Fler produkter, nya distributionskanaler samt ökande kundkrav – allt detta bidrar till att göra leveranskedjan mer komplex. För att bättre förstå vilka utmaningar företagen står inför startade Körber en undersökning baserad på fler än 1 200 respondenter. Undersökningen fokuserar på hur leveranskedjans komplexitet hanteras, bl.a. hur de tillfrågade går från manuella till automatiserade processer.

Analyser visar bl.a. att följande utmaningar oftast bidrar till större komplexitet:

48 % - Integration och att säkerställa att programvara, materialhanteringsutrustning (MHE) och teknik samverkar genom hela det logistiska ekosystemet
46 % - Integration av funktioner i hela leveranskedjan – från produktion till slutkund
46 % - Tillgodose kundkrav i förhållande till hastighet, kostnader samt anpassning
Nyckeln till att hantera dessa utmaningar kan vara en optimering av processerna i leveranskedjan, där lösningar och system kan samverka oavsett nivå av manuella eller automatiserade processer.

JYSK är ett av de företag som har valt att optimera sin leveranskedja genom att komplettera med ett nytt, automatiserat distributionscenter i Ecser, Ungern, för att kunna erbjuda snabbare leverans till sina kunder i Centraleuropa. JYSK har valt Körber som leverantör av en helautomatisk lösning som omfattar integration av programvara för leveranskedjan, automatiseringslösningar, materialhanteringsutrustning samt rådgivning och implementering.  

Hela ”2020 State of Supply Chain Complexity Survey” kan laddas ned här: https://okt.to/HBGcfk 

Om ”2020 State of Supply Chain Complexity Survey”
Analysen är baserad på en undersökning med svar från 1 200 tekniska experter i åtta olika länder – alla på chefsnivå med ansvar för företagets drift av leveranskedjan.

Om Körber Supply Chain
Leveranskedjan blir ständigt mer komplex – fler produkter, nya distributionskanaler, ökande kundkrav, mer konkurrens. Körber erbjuder en rad unika och beprövade ”end-to-end”-tekniker för logistik som passar varje företags storlek samt affärs- och tillväxtstrategi. Utbudet av tjänster omfattar programvara, automatisering, röststyrning, robotar och materialhanteringsutrustning och inkluderar expertis för omfattande systemintegration. Som global partner möter vi utmaningarna och de ständigt skiftande kraven inom logistik. ”Conquer supply chain complexity” med Körber. Läs mer på www.koerber-supplychain.com

Om Körber

Vi är Körber – en internationell teknikkoncern med ca 10 000 anställda på fler än 100 platser över hela världen och med ett gemensamt mål: Vi förvandlar entreprenörstänkande till framgång för våra kunder och formar den tekniska förändringen. Vi erbjuder produkter som inspirerar inom affärsområdena Digital, Pharma, Supply Chain, Tissue och Tobacco. Vi reagerar snabbt på kundernas behov, vi förverkligar idéer och i kraft av vår innovationsförmåga ger vi våra kunder mervärde. Därmed bidrar vi ständigt till de ekosystem som löser både dagens och morgondagens problem. Körber AG är holdingbolag för Körber Group: www.koerber.com

 

 

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Körber Supply Chain DK A/S

Industrivej 8
9510 Arden
Danmark
Körber Supply Chain DK  A/S

Kataloger mm.

Sänd till en kollega

0.109