23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

En perforerad fasad för en belönad parkering

Denna innovative byggnad i samband med det ikoniska Wembley Stadium fick dubbla utmärkelser vid British Parking Awards 2020 och vann två priser inom kategorin Specialprojekt.

Wembley Pink MSCP är en del av ett omfattende regenereringsprojekt som också kommer att omfatte nya bostäder, butiker, arenor etc. Parkeringshuset har byggts för att tilgodose nationalstadions behov och kan ge parkering för 290 bussar och 730 bilar. Det kommer också at hysa 18 utsändningsenheter för stora internationella evenemang.

RMIG tillhandahöll en kolossal 4665 m2 perforerad plåt for att skapa fasaden som täcker parkeringen. Med RMIG ImagePerf visar fasaden bilder på träd såväl som silhuetter av jublande fans, oavsett om det är på en rockkonsert eller en fotbollsmatch.

Denna innovative byggnad fick dubbla utmärkelser vid British Parking Awards 2020 och vann två priser inom kategorin Specialprojekt.  

Tekniska data

  • Materiel: Galvaniserad plåt
  • Mönster: RMIG ImagePerf samt runda perforerade hål
  • Tjocklek: 3.0 mm
  • Bearbetning: Bockning
  • Ytbehandling. Pulverlackering RAL 9016 HWF

 

Innovative lösningar och högkvalitativt samarbete
Med RMIG City Emotion kan arkitekter förverkliga sina visioner och stadsplaneringskoncept och omvandla dem till verkliga lösningar för byggnader och interiörer genom att använda perforerade metall- och sträckmetallprodukter för olika tillämpningar. RMIG erbjuder ett professionellt och pålitligt partnerskap med expertrådgivning i byggprojektets alla stadier.

För ytterligare redaktionell information, vänligen kontakta:
Mikael Kvarnstedt, Sales Manager Sweden,
RMIG Sweden AB
E-post: mkv@rmig.com
Telefon: 0501-682 00

RMIG tillhandahåller perforerad metall och sträckmetall för en mängd olika applikationer. Som världens största tillverkare och leverantör i branschen har RMIG erfarenheten och logistiken för att kunna erbjuda dig rätt lösningar till rätt pris.

Förutom exteriör beklädnad levererar RMIG produkter och lösningar för bygg- och arkitekturändamål, såsom parkeringar och säkerhetskontroll, akustiska väggbeklädnader, innertak, belysning, utemöbler för gatumiljö, räcken och gångramper.

RMIG har lokal representation i 13 länder i Europa, med totalt 15 försäljningskontor/produktionsenheter plus andra lokala representanter i många utomeuropeiska länder. RMIG erbjuder omfattande lokal expertis och valfrihet, oavsett om det gäller expressleveranser av lagervaror eller skräddarsydda lösningar för specifika konstruktionskrav.

För mer information, gå in på www.city-emotion.com.

RMIG Sweden AB
Västerängsvägen 1
542 22 Mariestad
Mariestad kommun
Sverige
VAT nummer: SE556077831701

Kontaktperson

MFD
Majken Falkenberg Dohn
+45 44208803 mfd@rmig.com

Sänd till en kollega

0.047