23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

METTLER TOLEDO lanserar V15 Round Line – kamerainspektion

| Medlemsnyhet | Företag Mettler-Toledo AB

V15 Round Line är ett kompakt visuellt inspektionssystem framtaget för användning i livsmedels-, dryckes-, kosmetika- och kemiindustrin för att utföra produktdatakontroll på runda, ej orienterade behållare.

Med V15 Round Line får tillverkare tillgång till en effektiv inspektionsprocess som minskar risken för kostsamma produktåterkallningar som påverkar varumärket. I takt med att många branscher utökar sina varumärken måste anläggningar nu kunna hantera frekventa produktbyten. Inspektion av produktdata blir därför helt avgörande för att säkerställa att rätt märkning används. Antalet återkallelser på grund av felmärkta produkter har sjunkit stadigt under flera år, till stor del tack vare införandet av teknik för kamerainspektion i produktionslinjerna.

 Systemet använder sex kamerasensorer som genom att skapa bilder av hela etikettytan med minimal förvrängning bekräftar att alfanumeriska etiketter samt 1D- och 2D-koder finns, är kompletta och läsbara. V15 Round Line passar för befintliga transportband vilket gör det enkelt att eftermontera V15 Round Line på redan installerade produktionslinjer. Förutom implementationen som fristående enhet i produktionslinjen kan systemet även integreras med dynamiska METTLER TOLEDO-checkvågar och tillhandahåller då ett enhetligt gränssnitt för vägning och verifiering av produktdata.  Ytterligare tillvalskameror kan inspektera etiketter samt 1D- och 2D-koder ovanpå och under behållare. Den robusta konstruktionen i rostfritt stål samt IP 65-klassningen innebär att systemet kan användas i vattenskyddade miljöer.

 V15 Round Line finns tillgänglig nu. Mer information finns på http://www.mt.com/ci-vision.

 För frågor, vänligen kontakta:

Niels Olesen.
+45 4 327 08 31.
niels.olesen@mt.com

Medlemsnyhet

Företag
Mettler-Toledo AB

Virkesvägen 10
120 08 Hammarby Sjöstad
Sverige
Mettler-Toledo AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078