23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Svensk Cater skriver avtal med Brödernas Restauranger

Svensk Cater AB, en av Sveriges största foodservicegrossister, har den 24 november 2020 skrivit avtal med Brödernas Restauranger AB och det stod därmed klart att Svensk Cater AB blir Brödernas nya grossist ute i landet.

Restaurangkedjan Brödernas, med NHL-stjärnan Mika Zibanejad (New York Rangers) som delägare, har snabbt blivit en storspelare inom burgarsverige.

Brödernas grundades 2016 av bröderna Jonas och Joakim Wiklander. Restaurangen drivs med framgång i Stockholm och även i andra städer som Uppsala, Nyköping, Visby och Örebro. På bara 4 år har de expanderat i stor takt och har idag 24 restauranger. Under 2020 öppnade de i Marbella och innan året slut skall de öppna ytterligare 4 nya restauranger i Sverige. I början av nästa år 2021 är det redan planerat för en lansering av 10 ny restauranger.

”Brödernas är väldigt glada och stolta över samarbetet med Svensk Cater och ser Svensk Cater som den naturliga partnern att växa med", säger Joakim Wiklander, grundare på Brödernas Restauranger AB.

Victor Nygren kommer att vara Brödernas främsta kedjekundskontakt hos oss på Svensk Cater men inköp och och leverans kommer att ske från våra olika kontor ute i landet.

”Vi är otroligt glada och stolta över att Brödernas valt oss som deras grossist. Vi ser fram emot ett långt samarbete och med vår erfarenhet av kedjekunder samt vår lokala förankring kommer vi att hålla den höga servicenivå som krävs”, säger Patrik Torstensson, Försäljningsdirektör på Svensk Cater AB.

För ytterligare information, kontakta
Patrik Torstensson, Försäljningsdirektör
Patrik.Torstensson@svenskcater.se
073-0224443

Svensk Cater AB
Marknadsvägen 1
246 42 Löddeköpinge
Kävlinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560689738

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031