23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Spara pengar med Lenzes Smart Motor

| Medlemsnyhet | Företag Lenze AB

Använder ni horisontell transportbandsteknik i dina maskiner och anläggningar? Med Lenzes unika Smart Motor och den nya transportörskalkylatorn kan ni spara tid och framförallt pengar på både teknik, kablar, skåputrymme och mycket mer.

Använder ni horisontell transportbandsteknik i dina maskiner och anläggningar? Med Lenzes unika Smart Motor och den nya transportörskalkylatorn kan ni spara tid och framförallt pengar på både teknik, kablar, skåputrymme och mycket mer. Nyfiken och vill veta mer? Anmäl er till Lenzes webbsändning onsdagen den 9 december.

Denna webbsändning med Lenze är avgörande för er om horisontell transportbandsteknik är en del av ert totala system i era maskiner – framförallt om ni använder snäckväxlar och kontaktorer. På bara några minuter visar vi er att dessa förmodligen billiga komponenter är för dyra i den totala kostnadsanalysen. Med vår unika Smart Motor och den nya transportörskalkylatorn väntar stor besparingspotential. Ofta visar det på flera tusen euro i besparingar i ett enda projekt.

Med Lenze får ni en transportörsteknik som verkligen lönar sig. Ni kan redan idag använda den här länken för att göra en analys över era potentiella besparingar.

Registrera er för vår webbsändning för att lära er mycket mer om bakgrunden och tekniska detaljer. Webbsändning äger rum onsdagen den 9 december kl. 13.30-14.30.

Medlemsnyhet

Företag
Lenze AB

Teknikringen 8
583 30 Linköping
Sverige
Lenze AB

Sänd till en kollega

0.062