23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Labkyl klimat- och energisäkrar Willys Hemma i Täby

| Medlemsnyhet | Företag Tesab AB

Labkyl har fått i uppdrag att förnya kyltekniken för att uppdatera Willys Hemma i Täby med ny energieffektiv och klimatneutral kyla.

Ett kombinerat kyl- och frysaggregat Co2 från Advansor, kommer att betjäna fyra kylrum, ett frysrum samt kyl- och frysdiskar. Överskottsvärmen från kylproduktionen kopplas till ventilation och uppvärmning av fastighet.

Butiken byggs samtidigt både till och om för att skapa större försäljningsyta. För Labkyls del har projekteringen precis startat, installationsarbetet tar full fart efter nyår och uppdraget beräknas stå klart till påsk 2021.

- Vi ser fram emot ett gott samarbete med Willys och är glada över att ha fått möjligheten att leverera ett välbyggt energisystem åt Axfoodkedjan, säger Jan Lindfors, projektledare på Labkyl.

- Klimatneutrala kylanläggningar med miljö och energifokus är en viktig del i det koncept vi inom Willys arbetar med. I Willys Hemma i Täby optimerar vi just nu hela fastigheten med ny kyla, ny ventilation, nytt styrsystem, ledbelysning m m. När allt är klart kommer det vara som en helt ny butik. När det gäller Labkyl så är vi behov av att arbeta med flera olika seriösa leverantörer av klimatneutral kyla och värme. Därför ska det bli roligt och intressant att samarbeta med Labkyl i det här projektet, säger Magnus Jernsand, chef för kyla och energi inom Willys.

 

Bild från Axfoods bildarkiv.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Tesab AB

Forskarvägen 1
702 18 Örebro
Sverige
Tesab AB

Sänd till en kollega

0.11