23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Behöver du skyddsutrustning?

| Medlemsnyhet | Företag STEFFCA A/S

Vi erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativ skyddsutrustning. Vårt Ansikts- och Munvisir är utformat och tillverkat i Danmark. Vi garanterar hög kvalitet, snabb leverans och fantastisk service.

ANSIKTSVISIR ‒ CE-MÄRKT
Ansiktsvisir från Steffca är tillverkade i kvalitetsmaterial med justerbar resår och skumstoppning, vilket ger mycket god komfort.

Visiret täcker hela ansiktet och skyddar effektivt näsan, munnen och ögonen från virusöverföring genom nysningar och droppar från andra människor. Det är avsett för engångsbruk men kan tvättas, desinficeras och återanvändas. Ansiktsvisiret från Steffca är CE-märkt.

MUNVISIR
Munvisiret är ett alternativ till munskydd och ansiktsvisir, och det är utformat för restaurang- och livsmedelsindustrin, butikspersonal, privatpersoner etc. Man kan med fördel använda det när det är viktigt att man ska kunna se hela bärarens ansikte. Dessutom har munskyddet fördelen att bäraren kan andas utan besvär.
 Munvisiret är inte medicinsk utrustning eller CE-märkt.

MUNSKYDD TYP IIR ‒ CE-MÄRKT
Munskyddet är godkänt för medicinskt bruk och tillhör kategorin typ 2, som minskar infektionsrisken åt båda hållen ‒ både från och till bäraren. Munskyddet är CE-märkt.

Medlemsnyhet

Företag
STEFFCA A/S

Romsøvej 24
5800 Nyborg
Danmark
STEFFCA A/S

Sänd till en kollega

0.079