23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm A/S ställer ut på Swedish-Danish Subcontractor

Så är det dags för årets första mässa, som denna gång av uppenbara skäl genomförs som ett virtuellt evenemang.

Swedish-Danish Subcontrator Days, som äger rum den 21 januari kl 10-14 blir första gången Carsten Holm A/S prövar sina vingar på en virtuell mässa.

På mässan, som är ett samarbete mellan Elmia Subcontractors och Danish Export Association, kan besökare träffa en rad potentiella danska underleverantörer, däribland oss. Läs mer om utställningen och de övriga utställarna här: 

Virtuell mässmonter
Vi välkomnar dig till vår virtuella mässmonter, där du kan träffa våra duktiga medarbetare som står redo att berätta för dig om vårt omfattande produktsortiment och kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för just dina behov.

 Vi har egenproduktion av kundanpassande tätningar samt ett stort lager standardtätningar, så att vi kan leverera den största delen av våra ordrar från dag till dag. Läs mer om våra övriga tjänster här:

 Evenemanget sker online, och det är helt gratis.
Anmäl dig här: 

Vi ser fram emot att träffa dig!

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S är ett familjeföretak som grundades 1979. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför kvalitetstätningar och packningar i både standard- och specialutförande för ett stort antal industrier i både Danmark och utomlands - allt från metall, energi, transport och jordbruk till livsmedels- och läkemedelsindustrin.Företaget är inrymt i ett nybyggt hemvist i Ringe på Fyn, där det finns toppmoderna produktionsanläggningar och en kvalitetsavdelning. Företaget är ISO 9001:2015-certifierad.Dessutom har Carsten Holm A/S också ett eget försäljningsföretag, Holm Sealing Solutions i Kina.Holm Sealing Solutions levererar främst till stora internationella företag som vill ha tätningar av europeisk kvalitet.

 

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

UH

Sänd till en kollega

0.031