23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mer kunskap om livsmedelsmaskiner - EN 1672-2:2020

| Medlemsnyhet | Företag Force Technology

Stärka dina kompetenser inom hygienisk riskbedömning, hygienisk design och tillhörande områden på en nivå som gör att du kan bidra till att förbättra utrustning, processer och procedurer i ditt eget företag.

 

En ny version av den harmoniserade standarden EN 1672-2:2020 har introducerats. Standarden stöder efterlevnad av maskindirektivet. Den presenterar ett nytt tillvägagångssätt med en förbättrad metod för att minska risker genom minskning.

Därför har vi på FORCE Technology valt att göra en online introduktionskurs (2 timmar), som presenterar förändringarna i EN 1672-2:2020 med fokus på riskminskning och specifikation av användarkrav är områden. Vi upplever att det är mycket fokus i värdekedjan med livsmedelsproducenter och deras kunder, och därmed naturligtvis med organisationer som gör program för tredjepartsrevisioner som FSSC22000, BRC och IFS. Deras arbete baseras på krav från Global Food Safety Initiative (GFSI). I augusti 2020 publicerade GFSI två frivilliga kravuppsättningar för hygienisk design, HACCP, riskreducering och specifikation av användarkrav i designfasen.

Vi skapar en koppling mellan alla nya initiativ i kursen, som riktar sig till dig som arbetar med specifikation av hygienisk design och riskbedömning av processutrustning och processer, oavsett om det är som leverantör eller användare.

Publik

Kursen är för dig som arbetar med specifikation av hygienisk design och riskbedömning av processutrustning och processer, oavsett om det är som leverantör eller användare.

Datum

23 mars 2021 9.30 – 11.30
15 april 2021 13.00 – 15.00

Språk
Engelska

Kursen erbjuds som en online-kurs och varar i 2 timmar.

Läs mer och anmäl dig till kursen här!

Medlemsnyhet

Företag
Force Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark

Sänd till en kollega

0.047