23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nytt miljöuppdrag för Coop i Grebbestad

| Medlemsnyhet | Företag Nordic Climate Group

Dahlmans kylteknik har fått i uppdrag att byta ut det gamla kylsystemet mot ett modernt och klimatneutralt CO2-system. Tillsammans med Wica Cold AB kommer de också byta ut kyl- och frysdiskar samt sätta in ny kylteknik i butikens kyl- och frysrum.

En stor del av Dahlmans Kyltekniks arbete kommer utföras med butiken i full drift, vilket ställer höga krav på planering, logistik och teknikernas flexibilitet och servicenivå. Projekteringen har precis startat, produktionen går igång i slutet av mars och uppdraget beräknas vara klart i början av juni.

-För oss inom Coop är det viktigt att få ”grön” kyla. Vi profilerar oss som den grönaste matkedjan i Sverige och då måste vi också vara så miljösmarta som möjligt. Det känns bra att det är Dahlmans som står för installationen. Jag har jobbat inom Coop i tretton år och har alltid känt mig trygg i deras sällskap. De har hög kompetens och stor erfarenhet av att installera klimatneutral kyla, säger Stefan Waldenström, butikschef på Coop i Grebbestad.

-Vi har stor vana vid att jobba med Coop. Nyligen gjorde vi liknande ombyggnationer för Coop i Trollhättan och Mellerud. För mig är Coop en bra och duktig beställare, vilket alltid underlättar vårt arbete, säger Jan Ove Holmberg, projektledare på Dahlmans Kylteknik.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nordic Climate Group

Forskarvägen 1
702 18 Örebro
Sverige
Nordic Climate Group

Sänd till en kollega

0.063