23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Undvik listeria på ditt transportband – använd UV-C

| Medlemsnyhet | Företag FHS Scandinavia ApS

Grafen visar att transportbandet med UVC har en mycket låg bakteriebelastning. Driftshygienen är i allmänhet bättre i UVC-systemet eftersom UVC säkerställer en låg bakteriehalt hela dagen.

  

Men UVC  är inte bara UVC
Vår schweiziska UVC-leverantör SterilAir har 80 års erfarenhet av UVC och har därför byggt upp en omfattande kunskap och expertis vad gäller utveckling av effektiva UVC-lösningar – och det senaste systemet T2018 är inget undantag!

 T2018 är ett revolutionerande nytt sterilisationssystem för transportband. Systemet har utvecklats tillsammans med experter från köttbearbetningsindustrin och det sätter nya standarder för desinfektionsprestanda, installation, hantering, flexibilitet, hygien och underhåll.

5 snabba fakta om T2018:

  1. För transportband och våta områden.
  2. För särskilt svåra driftsförhållanden (IP69K) eftersom T2018 är vattentät under tryck.
  3. Kan användas för värmekänsliga ytor.
  4. UV-rören kan bytas ut på mindre än två minuter – utan att ni behöver demontera systemet eller avbryta er tillverkningsprocess. Se hur ni gör genom att klicka på bifogad Youtube-video ovan.
  5.  Du kan även läsa mer om UVC testet här.

 

....OCH TESTET DÅ?
Testet genomfördes i en produktionslokal som var utlånad av Migros i Schweiz och prover togs varje timme. Det är viktigt att understryka att förhållandena under provtagningen motsvarar verkligheten 100% och att testet utfördes och utvärderades av ett oberoende institut. Läs mer om testet här.

 Har du blivit nyfiken på T2018? Hitta fler fakta på SterilAirs webbplats. Om du har specifika frågor, kontakta oss på FHS Scandinavia. Vi har varit återförsäljare av SterilAirs UVC-lösningar i mer än 20 år, och vi har vi tillgång till SterilAirs kunskap och kan garantera att de lösningar vi erbjuder bygger på precisa beräkningar och unika UVC-rör.

Medlemsnyhet

Företag
FHS Scandinavia ApS

Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark
FHS Scandinavia ApS

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078