23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

”Vi bygger nytt för klimatet och framtiden”

| Medlemsnyhet | Företag Nordic Climate Group

Just nu energieffektiviserar Dahlmans Kylteknik den välskötta och välsorterade Hemköp-butiken i Grästorp genom att installera en klimatneutral CO2-anläggning. Samtidigt passar handlaren på att strukturera upp butikens säljyta med en ny layout.

Dahlmans Kylteknik uppdrag är indelat i två etapper, varav den första redan är genomförd. Ett modernt CO2-aggregat är installerat tillsammans med ett kylrum och ett frysrum samt nya kyl- och frysdiskar. Etapp två startar veckan efter påsk med byte av kylteknik till CO2 i sex kylrum och ett frysrum samt i ett antal delikatessdiskar.

Uppdraget förväntas vara klart i maj 2021 för Dahlmans Kyltekniks del .

-Idag är det viktigt att få till en hållbar kyllösning. Vi har lagkrav på oss via F-gasförordningen men sedan tycker jag också att vi alla måste göra så gott vi kan för miljön. Vi bygger nytt för klimatet och framtidens skull. Anledningen till att jag bytte leverantör till Dahlmans var deras kompetens inom ny kylteknik och att jag fick så bra kontakt med dem. Dahlmans är ett mycket familjärt företag och det uppskattar jag, säger Stefan Lindahl, handlare, Hemköp i Grästorp

-Utmaningen i det här projektet har varit att finna installationsutrymmen, det problemet löste vi i samarbete med mycket samarbetsvillig och trevlig handlare. Det har varit och är ett väldigt roligt uppdrag, säger Daniel Dahlman, projektledare på Dahlmans Kylteknik.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nordic Climate Group

Forskarvägen 1
702 18 Örebro
Sverige
Nordic Climate Group

Sänd till en kollega

0.062