23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Carsten Holm A/S utökar sortimentet med vibrationsdämpare

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Leverantören och tillverkaren av standard- och specialtätningar Carsten Holm A/S har i många år varit känd för sitt breda sortiment av tätningar och packningar, men nu har de utökad sortimentet med ett nytt produktområde – nämligen vibrationsdämpare.

- Utvidgningen av vårt sortiment är en naturlig reaktion på det faktum att vi de senaste åren har sett en ökande efterfrågan på vibrationsdämpare. Vi har tidigare tagit hem dem på kundernas begäran, och leveranstiden har då blivit lite längre än vanligt, men så är det inte längre, säger Michael Jacques Lauritsen, försäljningschef på Carsten Holm A/S.

Dag-till-dag-leverans
Carsten Holm A/S har nu flera vibrationsdämpare i standardutbudet och har ett stort antal typer och storlekar i lager. Det innebär att företaget nu erbjuder vibrationsdämpare med samma dagliga leverans som för de andra produkterna.

- Vibrationsdämpare finns för ett brett spektrum av maskiner, motorer och pumpar samt annan teknisk utrustning med rörliga, roterande eller pulserande delar, för vilka vi redan levererar packningar och tätningar. Därför är vi mycket nöjda med att inkludera dem i vårt befintliga sortiment – och samtidigt öppnar det helt nya möjligheter som vi kan erbjuda där vi inte tidigare har lämnat några erbjudanden, förklarar Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv
Vi har alltid ett stort lager och 98 % av alla beställningar kan levereras till kunderna dagen efter mottagen order. Mer information finns på vår hemsida. Du kan också kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55 eller  skriv ett mejl  och få hjälp omedelbart.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S är ett familjeföretak som grundades 1979. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför kvalitetstätningar och packningar i både standard- och specialutförande för ett stort antal industrier i både Danmark och utomlands - allt från metall, energi, transport och jordbruk till livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Företaget är inrymt i ett nybyggt hemvist i Ringe på Fyn, där det finns toppmoderna produktionsanläggningar och en kvalitetsavdelning. Företaget är ISO 9001:2015-certifierad.

Dessutom har Carsten Holm A/S också ett eget försäljningsföretag, Holm Sealing Solutions i Kina.Holm Sealing Solutions levererar främst till stora internationella företag som vill ha tätningar av europeisk kvalitet.

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Sänd till en kollega

0.062