23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Drick ditt vin vid rätt temperatur

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Vi svenskar har en tendens att dricka framför allt våra rödviner alldeles för varma, inget vin rött eller vitt bör överstiga 18 grader. Över 18 grader avdunstar alkoholen snabbare än doftaromerna och förändrar därmed doftbilden.

Förvara gärna rödvinet i kylskåpet eller sätt in det en halv till en timme innan det ska serveras. Låt hellre vinet stå kvar för länge i kylen än för kort tid eftersom vinet ganska snabbt värms upp i glaset. Det är dessutom intressant att känna hur smak och doftupplevelsen förändras efterhand som temperaturen stiger. Jag vet att många hävdar att ett rödvin ska serveras vid rumstemperatur och det stämde säkert på den tiden uttrycket myntades för då hade vi en rumstemperatur på 16 – 18 grader i våra rum och inte 20 – 22 som idag.

Du kanske är typen som gärna har ett glas vin nära till hands när du lagar mat? Se då till att få det bästa av två världar, drick ett gott vin och drick det i ett läckert designerkök från Handcrafted Interior. Dessa kök och andra handgjorda möbler är tillverkade med passion för både design och funktion, de är dessutom måttanpassade efter din bostad och handbyggda i massivt FSC-certifierat trä. Finns det något härligare än känslan och doften av ett kök tillverkat i massivt trä?

 De skogsbruk som är anpassade till FSC har bland annat förpliktigat sig att återplantera lika mycket skog som avverkas. Detta miljö- och hållbarhet tänkande genomsyrar Handcrafted Interior under hela produktionskedjan så att även oljor och lacker för ytbehandling av träet lever upp till de direktiv som EU och OECD ger.

Även när de erfarna och kunniga hantverkarna flygs in för att färdigställa de för hand snickrade interiörerna betalar HCI en CO2-kvot som motsvarar det som producerats under resan.

När du köper ett kök eller en annan möbel från Handcrafted Interior så är allt designat och handbyggt utifrån dina behov och önskemål. Ingen möbel är den andra lik utan allt skapas unikt så det blir din vision som avspeglas i inredningen. Låter det dyrt? Ett kvalitetspräglat snickarkök i massivt trä behöver inte bli mycket dyrare än ett vanligt standardkök men skänker så mycket mer kvalitet åt hela din bostad. Besök ett av Handcrafted Interiors showroom och låt dig inspireras till det perfekta köket.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.109