23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Weber Maschinenbau bjuder in till digitalt event "weLIVE"

| Medlemsnyhet | Företag Weber Machinery AB

Se det senaste inom linjelösningar för skivat livsmedel live! Anmäl dig till vårt event den 5e eller 6e Maj.

 

Att sätta trender och förvandla behov till lösningar med ett konsekvent kundfokus - detta har varit kännetecknet för oss i 40 år. I maj kommer vi att vara värd för det digitala evenemanget weLIVE, där den senaste tekniken demonstreras i helhetslinjekoncept. Det digitala evenemangsformatet gör det möjligt att uppleva tekniken på nära håll, även i dessa tider, och personligen diskutera med Weber-experter om ytterligare produkter och tjänster samt aktuella branschtrender.
Det interaktiva evenemanget kommer att fokusera på kompletta linjelösningar för bearbetning och förpackning av skivade varor - från produktberedning och matning till skivning, portionering, transport och förpackning. Förutom presentationen av tekniska höjdpunkter speglar linjekoncepten särskilt aktuella marknadstrender när det gäller produktpresentation, förpackningsdesign och hållbarhet. Till exempel kommer vi att presentera en högpresterande linje för bearbetning av ost i hellinjekoncept . Med hjälp av spännande innovationer i Weber-portföljen från områdena produktberedning, transport och programvara kan denna lösning reducera tomma paket till ett minimum.  Dessutom kan ni förvänta er att se många andra linjekoncept från Weber och TEXTOR för olika produkter, applikationer, prestandanivåer och marknader. Modererade frågor och svar kommer att ge ytterligare möjligheter för individuella frågor och personliga utbyten. All information om evenemanget och registreringsformuläret finns på www.weberweb.com/welive

 

Anmäl dig i god tid för att säkra din plats.

Weber Machinery AB

 

Medlemsnyhet

Företag
Weber Machinery AB

Backa Bergögata 8
422 46 Hisings Backa
Sverige
Weber Machinery AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062