23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Wonderware Wednesday Webinar

| Medlemsnyhet | Företag AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)

Är din dagliga verksamhet föråldrad? Hör hur Tetra Pak med hjälp av moderna, digitala verktyg för personalen, ökade produktiviteten och den operationella excellensen på sina anläggningar

Trots våra framsteg inom automatisering och framstegen inom industri 4.0 är många av de verktyg och processer vi använder för att stödja vår dagliga verksamhet föråldrade. Resultatet är bortkopplad information som inte finns tillgänglig vid behov.

För många företag är det nuvarande sättet att fånga och dela operativ kunskap inte effektivt. Arbetsinstruktioner lagras i pärmar utanför anläggningsgolvet, de är ofta ofullständiga och inaktuella. Huvudskälet är att instruktionerna fortfarande till stor del är handskrivna och i pappersformat, vilket gör det tidskrävande att skapa, uppdatera och publicera. Dessa instruktioner är ofta ineffektiva eftersom det tar längre tid att läsa text och lätt kan tolkas fel - om en bild är värd tusen ord; video är värt en miljon. Vi upplever också en aldrig tidigare skådad förändring utlöst av en global pandemi och en ökning av fjärrarbete. Traditionella skriftliga format kan inte följa den snabba informationstakten i dagens industriella miljöer.

I detta webinar får du möjlighet att lyssna på Johan Lantz från Tetra Pak som kommer att prata om hur de har implementerat en lösning som väsentligt hjälpte dem att förbättra sitt  teamsamarbete och kunskapsutbyte med de uppkopplade medarbetarna.  I slutet av sessionen har du möjlighet att ställa frågor till Wonderware-teamet och Johan Lantz.

Registrera dig här. Webinaret är kostnadsfritt:  https://register.gotowebinar.com/register/2376058236560424973 

När: onsdag 19 maj, 10:00 CEST · Stockholm
Längd: 1 timme
Språk: engelska
Vem kan delta: Alla

Agenda

  • Introduktion Wonderware / AVEVA - Bengt Grönlund, Wonderware
  • Teamwork introduktion - Bengt Grönlund, Wonderware
  • Lär dig hur Tetra Pak bemyndigade sin arbetskraft för att förbättra anläggningens produktivitet och främja excellens i sin verksamhet - Johan Lantz, Global World Class Manufacturing Integration Manager, Tetra Pak
  • Sammanfattning
  • Frågor och svar

 

Medlemsnyhet

Företag
AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)

Hyllie Boulevard 34
215 32 Malmö
Sverige
AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)

Sänd till en kollega

0.094