23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NR Kyl installerar CO2 i en helt ny ICA Nära

| Medlemsnyhet | Företag Nordic Climate Group

Högt uppe på höjden i ett fritt läge växer nu ett helt nytt område fram i Sydvästra Göteborg. NR Kyl hjälper nu den nya ICA Nära butiken att installera naturliga köldmedium.

Att vi behöver fler bostäder har sedan länge varit en snackis. Men med fler bostäder ökar också behovet utav ett större, bredare och mer tillgängligt utbud. Vi är glada att ICA Nära Högsbohöjd täcker kvoten för dagligvaruhandel i området och förser oss Göteborgare med en förstklassig butik.

Högt uppe på höjden i ett fritt läge växer nu ett helt nytt område fram i Sydvästra Göteborg. Ekebäckshöjd slår upp sina portar under våren 2021. Att rusta upp hela stadsdelar kräver ett brett utbud för att fungera som en egen liten by med allt vardagen kan tänkas behöva. Därför känns det extra roligt att vi fick vara med från början i en nybyggnation av en ICA Nära butik just här.  

Helt nya diskar installerades med aggregat utrustade med växlare för värmeåtervinning av spillvärme till fastigheten. Kul tycker vi att man hela tiden har energieffektivisering och miljö i åtanke. Det självklara valet föll därför på en C02 anläggning.

" Samarbetet med Nr kyl har fungerat jättebra. Det har inte varit några oklarheter och grabbarna som har varit här verkligen haft koll på läget. Alla inblandade har varit trevliga, glada och positiva. Säger Daniel Berglund, Handlare. "  

Vi vill önska alla inblandade ett varmt lycka till framöver och passa på att tacka ICA Nära Högsbohöjd för ett nära och fint samarbete. 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Nordic Climate Group

Forskarvägen 1
702 18 Örebro
Sverige
Nordic Climate Group

Sänd till en kollega

0.062