23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bekväm foodservice utan kompromisser

| Medlemsnyhet | Företag Royal Greenland Sverige

Royal Greenland har utökat sitt sortiment av panerad fisk med ÖSTERSJÖ fiskfiléer. En nyhet som är lite utöver det vanliga – både när det gäller smak, kvalitet och bekvämlighet.

Panerad fisk är inte bara panerad fisk, och det är Royal Greenlands nyhet ÖSTERSJÖ fiskfiléer ett bra exempel på. Produkten är särskilt framtagen för professionella inom foodservice och förenar smak, kvalitet och bekvämlighet i en högre enhet.

ÖSTERSJÖ fiskfiléer görs av flundra som fångas i Östersjön. Fisken fångas i säsong från höst till januari, då kvaliteten är som bäst och fisken har en frisk, fyllig och rund smak med saftig konsistens.

Det som verkligen skiljer ÖSTERSJÖ fiskfiléer från andra sorters panerad fisk är själva paneringen. Förutom att filéerna har en fiskandel på hela 70 % och endast 30 % panering är de klassiskt panerade med ägg och grovt veteströbröd. Det grova veteströbrödet gör filéerna extra spröda – en sprödhet som håller och gör dem extra lämpliga för bland annat take-away, danska stjärnskott, fish’n chips och liknande. Produkten är därmed ett perfekt alternativ till hemlagad panering och en enkel och bekväm lösning som inte kompromissar med vare sig smak eller kvalitet.

Fisken fångas i säsong och är, precis som alla Royal Greenlands andra flundror, inte fångade med bomtrål. Bomtrål är en fångstmetod som det pratas mycket om numera eftersom den bland annat misstänks skada havsbotten.

Östersjöfiskfiléer finns i tre storlekar: 45–70 g, 70–100 g och 100–130 g.

Kontakta Royal Greenland om du vill ha mer information.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Royal Greenland Sverige

Jägersrovägen 151 c
213 75 Malmö
Sverige

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.062