23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NYHET: Två nya varianter av dansk rödspätta med fyllning

Royal Greenland lanserar nu två nya och hållbara varianter av dansk rödspätta med fyllning, som har en saftig och fyllig smak och en frasig panering – en sprödhet som håller. Samtidigt har de en storlek som gör dem särskilt lämpliga för portionering.

Royal Greenlands danska rödspätta med fyllning finns nu i två nya spännande varianter – den ena med fyllning av tomat och mozzarella smaksatt med lök, basilika och oregano, och den andra med fyllning av färskost och röd paprika smaksatt med citron. Produkterna har utvecklats i samarbete med kockar från matsals- och hotell-/konferenskök. Rödspättorna kommer från hållbart, MSC-certifierat fiske och är, precis som alla Royal Greenlands andra rödspättor, inte fångade med bomtrål.

Dansk rödspätta med fyllning har en saftig och fyllig smak och en frasig panering – en sprödhet som håller. Storleken på 70 g gör fisken enkel att portionera och kalkylera samt minimerar matspill.

Dansk rödspätta med fyllning är en enkel och flexibel lösning i köket. Filéerna tillagas på 12–15 minuter i ugnen direkt från frysen, vilket gör dem perfekta att ha i frysen till dagar då det plötsligt behövs extra rätter eller om något oförutsägbart sker.

Förutom de två nyheterna hittar du även två andra varianter av fylld rödspätta i Royal Greenlands sortiment, nämligen rödspättafilé fylld med räkor/broccoli och rödspättafilé fylld med räkor/dill.

Kontakta Royal Greenland om du vill ha mer information.

Royal Greenland Sverige
Jägersrovägen 151 c
213 75 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

LSS
Lotte Skjøttgaard Sørensen
lots@royalgreenland.com

Sänd till en kollega

0.047