23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

NYHET: Två nya varianter av dansk rödspätta med fyllning

| Medlemsnyhet | Företag Royal Greenland Sverige

Royal Greenland lanserar nu två nya och hållbara varianter av dansk rödspätta med fyllning, som har en saftig och fyllig smak och en frasig panering – en sprödhet som håller. Samtidigt har de en storlek som gör dem särskilt lämpliga för portionering.

Royal Greenlands danska rödspätta med fyllning finns nu i två nya spännande varianter – den ena med fyllning av tomat och mozzarella smaksatt med lök, basilika och oregano, och den andra med fyllning av färskost och röd paprika smaksatt med citron. Produkterna har utvecklats i samarbete med kockar från matsals- och hotell-/konferenskök. Rödspättorna kommer från hållbart, MSC-certifierat fiske och är, precis som alla Royal Greenlands andra rödspättor, inte fångade med bomtrål.

Dansk rödspätta med fyllning har en saftig och fyllig smak och en frasig panering – en sprödhet som håller. Storleken på 70 g gör fisken enkel att portionera och kalkylera samt minimerar matspill.

Dansk rödspätta med fyllning är en enkel och flexibel lösning i köket. Filéerna tillagas på 12–15 minuter i ugnen direkt från frysen, vilket gör dem perfekta att ha i frysen till dagar då det plötsligt behövs extra rätter eller om något oförutsägbart sker.

Förutom de två nyheterna hittar du även två andra varianter av fylld rödspätta i Royal Greenlands sortiment, nämligen rödspättafilé fylld med räkor/broccoli och rödspättafilé fylld med räkor/dill.

Kontakta Royal Greenland om du vill ha mer information.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Royal Greenland Sverige

Jägersrovägen 151 c
213 75 Malmö
Sverige

Sänd till en kollega

0.078