23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OTV tar ledningen

Hos OTV ligger vi i framkant när vi utbildar nya industritekniker och maskinoperatörer för solida och stolta prestationer.

Och vi vidareutbildar de anställda som har varit hos oss ​​länge. Faktum är att drygt 20% av våra anställda ständigt är under utbildning, och praktiskt taget alla industritekniker erbjuds anställning när de är färdiga med utbildningen.

Många ungdomar saknar lärlingsutbildning och OTV Plast behöver alltid kvalificerad arbetskraft för att styra maskinerna. Därför är det självklar för oss att vi ska bidra.

En annan av våra succéhistorier är Gita. Gita kom från handel och kontor men ville gärna gå i en helt annan riktning. Genom Jobcenter Vejen matchades hon med OTV ‒ och förloppet har varit en framgång för båda parter.

När du väljer OTV Plast som leverantör får du en ambitiös och innovativ partner. Vi bidrar med vår erfarenhet och expertis, så att företagen kan välja rätt vad gäller t.ex. material och design av plastämnen. Med professionell stolthet och personligt initiativ hjälper våra anställda till att stärka relationerna internt och externt. Här tar de kloka händerna besluten hela vägen.

OTV Plast A/S
Søndergade 115
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
VAT nummer: DK32786308
P nummer: 1015909923

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032