23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Partnerskap om förpackningar leder till bättre lösningar

| Medlemsnyhet | Företag Berry Superfos

Den spanska livsmedelsproducenten Choví S.L. och förpackningsföretaget Berry Superfos har samarbetat i 25 år om förpackningslösningar till Chovís produkter. Partnerskapet har medfört många framgångar, senast en härligt solgul plasthink till aioli.

Ett bra partnerskap mellan producent och förpackningsföretag leder till bättre förpackningslösningar som genererar mer försäljning. Det är ett mångårigt samarbete mellan den spanska livsmedelsproducenten Choví S.L. och förpackningsproducenten Berry Superfos ett bra exempel på. 

Samarbetet inleddes med en plasthink till majonnäs och har sedan dess bjudit på flera innovativa utvecklingsprocesser. Senast har Choví S.L. lanserat sin aioli av märket Alli-Oli i en ny formsprutad plastbägare i en snygg solgul färg som leder tankarna till varma breddgrader och det traditionella spanska köket – och får Chovís aioli att stå ut från konkurrenterna i matbutikernas hyllor.

Partnerskap lönar sig
Enligt David Moya, chef för logistik och inköp på Choví, påminner förhållandet till Berry Superfos mer om ett partnerskap än en klassisk kund-leverantörrelation:

“Jag ser vårt förhållande till Berry Superfos som ett partnerskap snarare än en företagsrelation. Vi arbetar nära tillsammans och har en jämlik förståelse för utveckling och ledning. Berry Superfos förstår våra behov som livsmedelsproducent och presenterar innovativa och relevanta förpackningslösningar.” Han fortsätter:

“Vi upplever att Berry Superfos alltid är ajour med den senaste utvecklingen i förpackningsindustrin, vilket hjälper oss att utveckla vårt företag. Därför vände vi oss till Berry Superfos när vi skulle ändra förpackningen till vår aioli. Via en gemensam process arbetade vi igenom flera designer för att nå fram till den nya generationen plastbägare – två olika storlekar med ett och samma sorts lock.”

Ett samarbete nu – och för framtiden
Enligt David Moya kommer det goda samarbetet mellan Berry Superfos och Choví fortsätta i många år framöver

“Berry Superfos levererar förpackningslösningar i hög kvalitet och anpassar sig löpande efter våra behov och de löser utmaningarna med god kommunikation och flexibilitet.  Vi samarbetar bra ihop och förväntar oss att även i framtiden kunna bevara det särskilda bandet mellan våra företag.”

Medlemsnyhet

Företag
Berry Superfos

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
Berry Superfos

Bilder och video

Sänd till en kollega

6.016