23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Beställ packningar i dag – få leveransen i morgon!

| Medlemsnyhet | Företag Carsten Holm A/S

Carsten Holm A/S levererar 98 % av alla beställningar inom 24 timmar, oavsett om det är standard eller specialanpassade packningar. Det klarar vi eftersom vi både har ett stort lager och modern produktion där vi producerar skräddarsydda tätningar.

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

Din tid är viktig
Vi vet att det kan bli dyrt om din produktion står stilla bara för att du inte har rätt packningar. Därför har vi specialiserat oss på snabb service och flexibel produktion, så att driftstopp och förluster hos våra kunder minskas till ett minimum.

Över 120 000 artikelnummer
Vårt stora standardsortiment med tätningar och packningar består av en mängd olika typer, storlekar och material som täcker flertalet tätningsbehov.

Men även om vi har ett mycket stort sortiment är det inte alltid det räcker! Därför producerar vi hos oss också skräddarsydda tätningslösningar i både plast och gummi. Vi hjälper självklart också till om du har ett akut problem med en okänd tätningslösning eller behöver professionell support när det gäller materialval och utformning.

Leverans i tid
Vi ser till att du får snabb och säker leverans av alla dina beställningar, oftast inom 24 timmar. Om det verkligen är bråttom kan du hämta din beställning i en säkrad leveransbox hos oss i Ringe på Fyn, dygnet runt.

Behöver du hjälp snabbt?
Kontakta oss! Vi finns här och kan hjälpa dig snabbt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av branschen, så de kan guida dig om vilken tätningstyp eller -storlek du behöver.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S är ett familjeföretak som grundades 1979. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför kvalitetstätningar och packningar i både standard- och specialutförande för ett stort antal industrier i både Danmark och utomlands - allt från metall, energi, transport och jordbruk till livsmedels- och läkemedelsindustrin.

Företaget är inrymt i ett nybyggt hemvist i Ringe på Fyn, där det finns toppmoderna produktionsanläggningar och en kvalitetsavdelning. Företaget är ISO 9001:2015-certifierad.

Dessutom har Carsten Holm A/S också ett eget försäljningsföretag, Holm Sealing Solutions i Kina.Holm Sealing Solutions levererar främst till stora internationella företag som vill ha tätningar av europeisk kvalitet.

Medlemsnyhet

Företag
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Sänd till en kollega

0.078