23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Compact Adsorption Dryer UDD - För torr tryckluft

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Ultrafilter erbjuder flera olika kompakta adsorptionstorkar. Dessutom uppfyller vår adsorptionstork alla underhållskrav som garanterar maximal prestanda och användarvänlighet.

Ultrafilter UDD - Kvalitet og pålidelighed

Tryckluft är en vanlig strömkälla. Under åren har det blivit en avgörande del av ett brett spektrum av industriella processer. Tryckluft efter komprimering är dock inte ren och innehåller föroreningar som vatten, olja, smuts, slipande partiklar och så vidare. Denna blandning bildar ett slags kondensat som skadar nedströms utrustning såsom luftverktyg, pneumatiska cylindrar och annan pneumatisk utrustning. Det orsakar också höga produktavslag, högt underhåll och dyra luftläckor i tryckluftssystem. Användningen av högeffektiva tryckluftsfilter och kondensavlopp tar bort många av dessa föroreningar och kan eliminera de flesta problemen nedströms.


För många applikationer är detta inte tillräckligt. Dessa applikationer behöver en ännu högre nivå av tryckluftskvalitet. AFE: s UDD -torkmedel för torkning kommer att ge luftkvalitet till den punkt där kvalitet behövs utan att investera en stor mängd i centraliserade reningssystem, vilket ofta inte är nödvändigt
eftersom endast vissa delar av produktionsprocessen behöver luften av hög kvalitet.

Med en pålitlig teknik ger UDD-dryeren säkerhet för att köra processen utan avbrott och för en säker och tillförlitlig drift av nedströms maskiner och luftverktyg. Denna serie levereras med för- och efterfilter installerat, torkmedel och en pålitlig PCB-styrenhet med indikatorlampor för att övervaka driften.

Kretskortet är klart för installation och behöver bara anslutas till en elektrisk strömkälla och tryckluftsinlopp / utlopp. Som tillval finns en torktumlare / stoppbrytare samt ett lastkontrollsystem för energibesparingar. Denna serie kompakta dryere uppfyller kraven i ISO 8573.1 klass 1.2.1 som standard.

Läs mer om UDD och våra andra adsorptionstorkar här eller läs det bifogade databladet för att se mer om dimensioner.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sänd till en kollega

0.078