23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ALMiG Skruvkompressor V-Drive T

| Medlemsnyhet | Företag ALMiG Sverige AB

Världens Energieffektivaste Skruvkompressor 90-315 kW

ALMiG G-Drive T och V-Drive T är inte bara Världens mest Energieffektiva Skruvkompressor med 5,34 kW/m3 utan även helt oslagbar på totala ägandeskapet. Gör det smartaste miljövalet någonsin! Kontakta ALMiG Sverige AB så berättar vi mer om hur resultatet blir utifrån era förutsättningar.

Hur kan den mest enAIRgy-effektiva skruvkompressorn i världen göras ännu effektivare? Genom att kombinera högeffektiv tvåstegskompression med hastighetsreglering.
ALMiG kombinerar just detta i den nya V-Drive T!
Den unika designen integrerar första och andra kompressionstegen i en kompressorenhet. Rotorerna i varje kompressorsteg uppnår optimal hastighet tack vare växellådan. En effektiv komprimering uppnås genom att använda en kyloljedimma som mellankylning för att minimera den termiska belastningen. Denna kontrollerade mängd av olja möjliggör samtidigt att undvika kondensat i andra kompressionssteget. En komplicerad och dyr separat mellankylare är inte nödvändig och tillförlitligheten och driftsäkerheten ökar. Tack vare det låga varvtal som skruvelementen har minimeras slitaget. Tack vare denna unika funktion och med de tekniska fördelarna levereras samtliga tvåstegs kompressorerna från ALMiG med 10 års garanti.

Med anpassad frekvensstyrning och variabel motorhastighet justeras automatiskt och noggrant leveransvolymen till fluktuerad luftförbrukning. Detta minskar kostsamma och energiintensiva tomgångstider till ett minimum. Förutom ökad energieffektivitet ökar kompressorenhetens livslängd och tillförlitlighet med låga varvtal och en lägre intern tryckskillnad. När det gäller Industri 4.0 har kompressorns styrkontroll alla förutsättningar att anslutas till interna företagskommunikationer eller att övervakas externt via en webbserver.

Fördelar:
- Kompressorns höga effektivitet gör det möjligt att uppnå stor energibesparingar och att livscykelkostnaderna för anläggningen minskas dramatiskt.
- 10-18% energibesparing jämfört med enstegs kompression
- Inga kostsamma och dyra tomgångstider på grund av varvtalsreglering av kompressorn
- Konsekvent och pålitlig
- Lågt differentialtryck
- Låg termisk belastning
- Lätt åtkomlig för underhåll och service

- 10 års trygghetsgaranti på skruvelementet


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ALMiG Sverige AB

Teknikvägen 3
245 34 Staffanstorp
Sverige
ALMiG Sverige AB

Kataloger mm.

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094