23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm A/S kan också erbjuda serietillverkning

Här på Carsten Holm A/S kan vi mycket mer än du kanske känner till – utöver vårt stora sortiment av tätningar och packningar kan vi också erbjuda serietillverkning av komponenter i plast och gummi.

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

Hos Carsten Holm A/S är vi experter på försäljning och produktion av tätningslösningar, både standardlösningar och specialframställda lösningar till våra kunder både i Danmark och utomlands.

Vi har en omfattande och modern egen produktion och vi kan bland annat serietillverka olika gummi- och plastämnen.

Stort råvarulager
Vi har alltid ett stort sortiment av de vanligaste råvarorna på lager. Se material på vår hemsida. Det innebär att vi snabbt kan producera de flesta slags gummi- och plastämnen.

Serietillverkning
Har du ett gummi- eller plastämne som ska serietillverkas tar vi gärna fram den bästa kommersiella lösningen för dina behov. Vi har ingående kunskaper om produkter och material, så vi står redo att hjälpa och vägleda dig, till och med om de allra mest komplicerade gummi- och plastämnen. Kontakta vår teknikavdelning på telefon 62 62 52 55 eller på holm@carstenholm.dk – så hjälper vi dig.

Om Carsten Holm A/S
Företaget grundades av Carsten Holm i 1979.  Idag har det familjeägda företaget övertagits av andra generationen. Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialuppsättningar för alla grenar av den danska och internationella industrin. Företaget har för närvarande 34 anställda i Danmark och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou, Kina.

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

UH

Sänd till en kollega

0.034