23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbläsarbaserad programvarulösning från JUMO smartWARE

Den möjliggör enkel analys och visualisering av processdata från JUMO variTRON-automationssystem. Individuella instrumentpaneler möjliggör riktad och snabb åtkomst till registrerade processdata.

Identifiering av manipulering baserad på digitala certifikat garanterar en hög datasäkerhet.

 JUMO smartWARE Evaluation installeras centralt på stationära datorer, lokala servrar eller i molnet med hjälp av Docker-teknik. Det är inte nödvändigt att användaren installerar ytterligare programvara eller tilläggsprogram. Detta sparar kostnader för administrationen av systemet. Tillgången sker sedan via vanliga webbläsare. När JUMO smartWARE Evaluation väl har installerats gör det möjligt för ett obegränsat antal användare att analysera och visualisera upp till 1500 signaler - över hela världen.

En enkel översikt över enheten och anläggningen gör det möjligt att snabbt navigera och välja instrumentpaneler. Den möjliggör också en sökning och analys av delar av en batch  hela anläggningen.

Den individuella utformningen av instrumenttavlorna är ett viktigt steg mot en smart fabrik eftersom processerna kan optimeras på ett hållbart sätt baserat på de insamlade uppgifterna.

Datasäkerheten har högsta prioritet för JUMO smartWARE Evaluation. De registrerade grunddata överförs på ett säkert sätt till en datalagring och arkiveras av JUMO variTRON 300 eller 500 via Rest API med hjälp av datadiodprincipen. Spårbarheten för de registrerade uppgifterna säkerställs även vid konfigurationsändringar eller byte av enheter.

Analysen sker i ett separat område (Dataview) och stöds av manipulationsdetektering baserad på digitala certifikat så att verifierbara processdata kan tillhandahållas tillförlitligt och snabbt för kritiska revisioner.

JUMO bryter också ny mark när det gäller planering och kostnadssäkerhet. Faktureringen sker via en licensmodell och baseras på det antal signaler som krävs. Några avgifter för användare förekommer inte och modellen är skalbar.

För mer information kontakta sales.se@jumo.net

 

 

 

JUMO Mät- och Reglerteknik AB
Lilla Garnisonsgatan 33
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562711712

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.048