23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Utbildningsdag i DISC-profiler

| Medlemsnyhet | Företag Procudan

Hjärngymnastik och enkla övningar var startskottet till en spännande och lärorik utbildningsdag på Procudan – en dag som medverkade till ökad kunskap om de fyra DISC-profilerna.

Höger, vänster, fram och tillbaka – så inledde Nicolaj Statager från Achievers utbildningsdagen för att få hjärncellerna hos Procudans medarbetare att komma igång. Enkla övningar som visade sig vara svårare än man trodde, men som gav många leenden på läpparna från tidig morgon.

Små gruppövningar tvärs över organisationen hade organiserats, vilket satte igång goda och inspirerande samtal i grupper och i gemensamma diskussioner.

Som ett underhållande element framförde Nicolaj en sketch, som gav medarbetarna god förståelse för skillnaden mellan den blå, den gröna, den röda och den gula DISC-profilen.  

En bra arbetsmiljö är första steget mot en framgångsrik organisation

Människor är olika, och det är Procudans medarbetare också. Så kunskapen om ens egen, och kollegornas, profiler, bidrar till att samarbetet och kommunikationen fungerar optimalt på varje avdelning och mellan avdelningarna.

Procudan anser att en bra arbetsmiljö är det första steget mot en framgångsrik organisation, och genom löpande utbildning och träning testas, utmanas och byggs samarbetet med kunder, kollegor och samarbetspartner.

Läs mer om att arbeta hos Procudan här.

Medlemsnyhet

Företag
Procudan

Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Sverige
Procudan

Sänd till en kollega

0.083