23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Single Point Sourcing reducerar antalet leverantörer hos STG

| Medlemsnyhet | Företag Procudan

Med hjälp av rådgivning och ett bra samarbete med Procudan byggde Scandinavian Tobacco Group (STG) en värdeskapande Single Point Sourcing-lösning som lämnar ett positivt avtryck på ekonomi, kvalitet, dokumentation, arbetsmiljö och hållbarhet.

Vi har stort fokus på helhetslösningar och är glada för att vi kan optimera logistiken, tar hänsyn till miljön samtidigt som vårt fraktpris per kilo blir lägre. Det är helt optimalt att vi har fått en lösning som främjar miljön och ekonomin", berättar Anni M. Larsen, Global Category Buyer hos Scandinavian Tobacco Group.

Med en Single Point Sourcing-lösning erbjuder Procudan livsmedelsproducenter att samla alla inköp av ingredienser och förpackningar till livsmedel på ett och samma ställe. Det lättar trycket på skrivbordet och frigör resurser till bland annat innovation och produktutveckling.

Scandinavian Tobacco Group är en komplex verksamhet med många leverantörer, som har konstant fokus på optimering av produktionen samt den bakomliggande leveranskedjan.

Även i det dagliga samarbetet är det konstant fokus på utveckling och optimering, vilket bland annat kommer till uttryck genom löpande receptoptimering, vilket ofta sker i samarbetet med Procudan. Etableringen av Single Point Sourcing-lösningen har varit en värdeskapande process, vilket har lämnat ett positivt avtryck hos Scandinavian Tobacco Group.

Med Procudans SPS-lösning har vi reducerat antalet leverantörer med ca 10 procent, och det kan märkas i form av mindre administration i samband med inköp och logistik, högre kvalitet och enklare fakturering”, säger Anni M. Larsen, Global Category Buyer hos Scandinavian Tobacco Group.

Läs mer om lösningen här.

Medlemsnyhet

Företag
Procudan

Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Sverige
Procudan

Sänd till en kollega

0.064