23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ALMiG etablerar sig i Västra Götaland

| Medlemsnyhet | Företag ALMiG Sverige AB

ALMiG Compressor Systems som har varit etablerad i Sverige sedan 2008, har ett gott rykte hos våra trogna kunder i närregionen Skåne, Småland och Blekinge, och ett brett samarbete med partners i andra regioner och i våra grannländer.  

För att växa och ta oss an en större efterfrågan av våra premiumprodukter och tjänster ser vi behovet av en ökad närvaro och etablering i vissa regioner, och på tur står nu Västra Götaland. 

ALMiG är en av de ledande leverantörerna av tryckluftssystem och har decenniers erfarenhet av att leverera premiumprodukter inom tryckluftssektorn. Företag över hela världen litar på våra kundfokuserade lösningar, vår kvalitet, innovation och flexibilitet. Vår avancerade kompressorteknik kombinerar spetskompetens med tystast möjliga prestanda, optimal energieffektivitet och särskilt noggrant bevarande av resurser.

ALMiG erbjuder effektiva lösningar för ett brett spektrum av applikationer allt ifrån små hantverksverkstäder till stora industrier. Vår erfarenhet och kompetens är hög, och vårt tjänsteutbud är stort.

 Genom vår hemsida http://www.almig.se kan ni se bredden av vår portfölj.

 Är det något specifikt som intresserar just er applikation eller produktion.  

 Kontakta oss redan idag! 040-592090 eller info@almig.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
ALMiG Sverige AB

Teknikvägen 3
245 34 Staffanstorp
Sverige
ALMiG Sverige AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094