23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter om Ultrafilter Scandinavia

| Medlemsnyhet | Företag Ultrafilter Skandinavien ApS

Vi fortsätter tillväxten på Ultrafilter och har därför anpassat bemanningen.

Många nya saker händer ofta på Ultrafilter och början av 2022 är inget undantag.

På grund av den stora efterfrågan på filtreringslösningar har Ultrafilter haft extra fullt upp och har därför valt att anställa Anders Koster som ska hjälpa till på försäljningsavdelningen. Anders kommer i första hand att sitta med förfrågningar och beställningar som kommer via telefon och mail. Då hör du av dig till Anders, så välkomna honom.

Denna uppgradering ska bidra till att stärka ett redan starkt team, där Hanna Schwarz tagit på sig ansvaret som försäljningschef. Hanna har stor kompetens inom området filtrering sedan flera år tillbaka och hon vill ha det stora överblick på säljavdelningen.

Förutom att ha det stora överblick över huset kommer Hanna även att göra företagsbesök, för att tillsammans med de enskilda företagen hitta rätt lösning för just deras behov.

Kort sagt, Ultrafilter har många projekt i pipeline för 2022 och det kommer löpande att avslöjas vad dessa projekt handlar om.

För att få de senaste uppdateringarna, följ gärna t.ex. vår LinkedIn här: https://www.linkedin.com/company/ultrafilter-skandinavia-aps/


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Danmark
Ultrafilter Skandinavien ApS

Sänd till en kollega

0.11