23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyårssammankomsteten 2022: Att stötta varandra

| Medlemsnyhet | Företag Procudan

Vi måste stötta varandra – både med och utan boll. Det var den slutsatsen på Procudans nyårssammankomst 2022, som kickstartades av ägare och VD, Tommy H. Pedersen.

Ägare och VD, Tommy H. Pedersen, hade bjudit in hela Procudan-laget till en sammankomst med anledning av Nyårssammankomsten 2022 i Kolding Handbollsklubb. Presentationen handlade om de värderingar alla i Procudan lever efter varje dag, vikten av gott samarbete och förmågan att stötta varandra – både med och utan boll.

Paus = tårta

Efter första halvlek såg man till att ingen fick lågt blodsocker förrän andra halvan då det bjöds på tårta och kaffe – samtidigt som tid avsattes för ett grupparbete utifrån värdegrunden.

Viljan att spela bra mot varandra på planen och i Procudan

Efter uppehållet var tidigare landslagsspelaren och nuvarande KIF-direktören, Christian Hjermind, klar med sina erfarenheter. En andra halvlek som bjöd på ett spännande upplägg om samarbete, lagarbete, laganda och kommunikation internt i team. Längs vägen presenterades goda exempel på vikten av gott samarbete och förmågan att stötta varandra i idrottssammanhang såväl som i företagssyfte.

Läs mer om nyårssammankomsten här.

Medlemsnyhet

Företag
Procudan

Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Sverige
Procudan

Sänd till en kollega

0.063