23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webinar: Uppfyll handlarnas testkrav

Detta webbseminarium har som mål att avmystifiera kraven vid testning av transportbandsanpassade metalldetektorer, enligt kraven från handlarvarumärken, för att förenkla framtida revisioner.

Host: Paul Holdship  & Robert Stevens, Market Managers  - METTLER TOLEDO Safeline
Längd: 45 Minutter
Språk: Engelska
Dato/tid: 23. mars 2022  Kl. 11.00-11.45
Dato/tid: 23. mars 2022  Kl. 15.00-15.45

Registrera dig här

I det har webbseminariet har vi som mål att minska förvirringen runt testning av transportbandsanpassade metalldetektorer och förklara hur ett modernt metalldetekteringssystem verkligen kan effektivisera dina testmetoder.

Vi kommer att diskutera och demonstrera de olika typerna av tester som används och visa hur digital registerhållning kan göra revisionsprocessen effektivare för alla. Vi tar upp:

  • Komponenter i metalldetekteringssystem som stöder efterlevnadsmål
  • Olika typer av tester (standard-, minnes-, sekvens- och stor boll-tester)
  • Vägledning om digital dokumentation, lagring och registrering av testresultat
  • Framtida trender för testposter i metalldetekteringssystem i livsmedels- och dryckesindustrin

Om ovanstående ämne låter bekant och du har haft problem att förstå kraven, är det här webbseminariet för dig. 

Vill du lära dig mer? Registrera dig att delta i vårt webbseminarium.

 

Globalt tillämpade testkrav för metalldetekteringssystem
Metalldetekteringsutrustning uppfyller en avgörande roll att stötta efterlevnad med branschstandarder, lagstiftning och förordningar. När de ska leverera till stora handlare har många varumärkesägare stränga metalldetekteringspolicyer och procedurer som deras leverantörer måste följa för att vara en ackrediterad leverantör.

Många leverantörer har problem att uppfylla handlarnas behov, särskilt när det gäller testning av transportbandsanpassade metalldetekteringssystem i linjen. Detta omfattar procedurerna för dokumentation och lagring av resultaten för att uppfylla framtida revisionskrav.

Det finns många och varierande krav (t.ex. enskilda paket, sekvenstest av tre paket, minnestest av fem paket, stor boll-test, etc.) som livsmedelsproducenter kan stöta på när de levererar till stora handlare och de ska alla utföras effektivt.

Loggningen och lagringen av testresultat för att stödja revisionsefterlevnad ska dokumenteras för att demonstrera tillbörlig aktsamhet. Specifik kvalitetshanteringsprogramvara utformad att hålla jämna steg med framtida krav på digitalisering av livsmedelssäkerheten låter användare automatiska registrera och lagra resultaten på en enda plats online. Denna typ av programvara möjliggör omedelbar åtkomst till data för att stödja efterlevnaden med nationella och internationella lagar/standarder för att hjälpa till att uppfylla handlarrevisioner

Om du inte kan delta i webbseminariet live, kan du ändå registrera dig så skickar vi en länk till inspelningen till dig, efter evenemanget.

Mettler-Toledo AB
Virkesvägen 10
120 08 Hammarby Sjöstad
Nacka kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560254418

Kontaktperson

TV
Therese Vallstedt
Therese.Vallstedt@mt.com

Sänd till en kollega

0.031