23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ren luft i förpackningsmaskiner ger mindre svinn

| Medlemsnyhet | Företag FHS Scandinavia ApS

Om luften i och runt förpackningsmaskinen är oren uppstår hållbarhetsproblem och onödigt spill – vilket är dåligt för både företagets ekonomi och miljön i övrigt.

Detta är egentligen ingen nyhet då vi har hjälpt våra kunder med det i många år. Men vi är tveksamma till hur bra vi har varit på att berätta om det?

Vi besökte en kund som upplevde utmaningar med hållbarheten på sina produkter. Som en del av vår arbetsprocess gjorde vi en preliminär analys och fann via Airsampler testande en olämplig mikrobiologi i luften i och runt förpackningsmaskinen.

Utifrån den preliminära analysen rekommenderade vi en Airgenic joniseringslösning - Airgenic MX-1800 som tillsammans med etableringen av ett övertryck i förpackningsmaskinen förbättrade mikrobiologin i luften som finns naturligt i och runt förpackningsmaskinen. Vi tog sedan nya luftprover efter att joniseringen installerats och proverna som togs inne i förpackningsmaskinen visade att den olämpliga mikrobiologin i luften hade tagits bort i förpackningsmaskinen.

Effekten kom direkt efter att joniseringen installerats – produkternas hållbarhet blev mätbart längre och kunden kunde se färre returnerade varor och färre dåliga produkter. Kunden har därmed uppnått en mycket större trygghet för god, ren luft i förpackningsmaskinen och installationen tjänades in på kort tid helt enkelt genom att undvika en enda returvara.

Medlemsnyhet

Företag
FHS Scandinavia ApS

Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark
FHS Scandinavia ApS

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078