23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Skydda dina öppna växlar och eliminera manuell rengöring

Oavsett om det är för gruv-, cement- eller massa-/pappersindustrin är stora öppna växlar en kritisk del av din drift. Men det är inte lätt att hålla dem rena. Det är här Klübersustain EZ 2-46 kommer in.

Klübersustain EZ 2-46 är ett smörjmedel designad specifikt för stora öppna växlar och sticker ut bland konkurrenterna tack vare utmärkt rengöring av smörjmedel och med lastbärande egenskaper som gör att den fungerar under drift och effektivt avlägsnar allt behov av manuell rengöring. Oplanerade stopp kostar pengar varje minut du inte producerar och den manuella rengöringen av dina öppna växlar är både tidskrävande och farlig. Vi anser att du förtjänar bättre och har därför designat Klübersustain EZ 2-46, för att ge dig ett bättre alternativ. Du kan förvänta dig: 

  • 1–2 timmars rengöring för icke-destruktiv testning (NDT) av kugghjulsingrepp, kuggfoten och till och med kugghjulsskyddet
  • Skyddar växeln mot nötning och skada
  • Inga fler farliga och tidskrävande manuella rengöringsprocedurer
  • Kostnadsbesparande tack vare mindre driftstopp för underhåll
  • Bättre hållbarhet tack vare en miljövänlig formel tillverkad av mer än 70 % förnybara råmaterial
  • Enkel tillämpning genom inspektionsluckan på kugghjulsskyddet med hjälp av pump och spruta

De flesta rengöringsprodukterna på marknaden är baserade på lösningsmedel med låg viskositet för att avlägsna smörjmedlet. Även om den typen av produkter rengör växlarna effektivt finns det en risk för att de skapar slitage och skador på kuggflankerna. Klübersustain EZ 2-46 är baserat på en smörjmedelsolja med hög upplösningsförmåga för att avlägsna smörjmedel för öppna kugghjul från kuggflankerna under den sista drifttimmen. Den designades med slitageskydd som högsta prioritet.

Klüber Lubrication har även ett samarbete med Graco för att designa en pump/spruta specifik för Klübersustain EZ 2-46-proceduren.

Slutsatsen är att Klübersustain EZ 2-46 designades för att göra livet lättare genom att spara drifttid och pengar åt din verksamhet. Om du vill lära dig mer om de många fördelarna med Klübersustain EZ 2-46 eller få guidning för rätt användning kan du kontakta Åke Falk på ake.falk@se.klueber.com för mer information.

Klüber Lubrication Nordic
Vasagatan 36 2Tr
111 20 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5164024282

Sänd till en kollega

0.031