23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Migos samarbete med Friends har gett goda resultat

| Medlemsnyhet | Företag FruitMasters

Ytterligare ett samarbete mellan Migo päron och barnrättsorganisationen Friends har avslutats och säsongens skörd av päron samt ett engagemang av författaren och journalisten Frida Boisen har gett goda resultat – 125 000 kronor doneras till Friends.

Migo, som är känt för att vara det vänliga päronet, är med och förebygger barns utanförskap i skolan – för varje kilo Migo päron som sålts på ICA har en krona donerats till barnrättsorganisationen Friends. Migo har samarbetat med Friends ambassadör Frida Boisen, som med hjälp av sina kanaler uppmärksammat kampanjen lite extra.

”För mig är det viktigt att alla barn ska känna sig trygga, älskade och viktiga, därför är jag gärna med och hjälper till med kampanjen. Varenda krona är viktig för att göra skillnad och därför uppmanar jag gärna mina följare att köpa rätt päron – Migo!” säger Frida Boisen.

Under perioden 1 oktober 2021–10 april 2022 har vi tillsammans fått ihop en donation på 125 000 kr till Friends som Migo stolt kommer att lämna över till Maja Frankel, generalsekreterare på Friends.

Helen Schoots, Brandmanager, Migo, säger: ”Det är väldigt roligt att samarbetet har gått så bra även den här gången och vi ser på förra årets siffror att allt fler hushåll har upptäckt Migo päron. Det gör det möjligt för oss att ge en sådan fin donation till Friends och stötta barn i deras kamp mot ensamhet.”

Migo – det vänliga päronet

Migo är en speciell päronsort som kom till när man insåg att många anser att päron är goda och smakrika men besvärliga att äta. För att få till den perfekta kladdfria sorten, som är välsmakande, söt och krispig korsades päronsorterna conference och doyonné vinterpäron. Migo – det vänliga päronet kan ätas när och var du vill och ägs av det holländska fruktbolaget Fruitmasters.

För mer information om Migo eller recept klicka här

Friends

Friends är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbning. Organisationen utbildar och stödjer skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet. Friends vision är en värld där inget barn utsätts för mobbning. Friends arbetar långsiktigt genom utbildning, rådgivning och opinionsbildning för att öka kunskap och engagemang hos vuxna och barn.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
FruitMasters

Deilseweg 7
4191 NX Geldermalsen
Netherlands
FruitMasters

Sänd till en kollega

0.188