23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Fatpump i hygieniskt utförande

| Medlemsnyhet | Företag Telfa AB - Livsmedelspumpar

Öka kapaciteten på din anläggning med en pump från Telfa!

FLUX F560
Fatpumpen F560 är en excenterskruvpump som används i hygieniskt och sanitärt utförande för industriell tillverkning av livsmedel, läkemedel och kosmetika. Pumpen är ATEX-certifierad och finns även med 3A-certifiering. Pumpen har en en-/trefas och tryckluftsdrift och är lämplig för medier med viskositet mellan 1–80 000 cP.

GS- och S-modellen
Pumpen finns i två utförandet, typ S och GS. GS-modellen är utrustad med planetväxel och en överfallsmutter, och motoralternativen är antingen elektriska, borstade/borstlösa eller tryckluftsmotor. GS-modellen används exempelvis för produkter till läkemedelsproduktion, krämer till kosmetika och vaselin.

S-modellen särskiljer sig genom att vara utrustad med en lagerfläns passande trefasmotor eller tryckluftsmotor vilket gör den lämplig för kontinuerlig drift. Den är mer robust och är anpassad för pumpning av tjockare medier. F560 S passar, precis som GS-modellen, till tillverkning av kosmetika och vaselin, men även för tillverkning av antikorrosionsmedel, tomatpasta, fruktkoncentrat och kosttillskott etc.

FLUX fatpumpar återkommer i en mängd ytterligare varianter. För mer information om produkterna, besök vår hemsida www.telfa.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Telfa AB - Livsmedelspumpar

Box 1011
573 28 Tranås
Sverige
Telfa AB - Livsmedelspumpar

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094