23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Starka, flexibla & tillförlitliga fästmassor från PCI

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

Generationer av plattsättare har satt sin tillit till denna oslagbara kombination när otrolig flexibilitet och hög prestanda krävs under plattorna och i deras dagliga arbete.

PCI Flexmörtel - Starka, flexibla & tillförlitliga fästmassor från PCI
Med PCI Flexmörtel-serien är du på den säkra sidan och förblir flexibel i alla situationer i ditt dagliga arbete ... 

  •  ... med snäva tidsscheman: I stället för att vänta i 28 dagar, kan plattor läggas på ett cementskikt så snart det är gångbart (PCI Flexmörtel S2) eller när restfukten sjunkit till ≤ 4 % CM (PCI Flexmörtel S1). Det här påskyndar förloppet, säkerställer snabbare resultat och möjliggör en mer flexibel planering på arbetsplatsen. 
  •  ... med hårdare krav: Enastående resultat även vid utmanande arbeten, som vid plattor i större format, vanskliga underlag, höga eller låga temperaturer eller extrem belastning.
  •  ... med åtstramad budget: Det är inte bara byggförloppet som påskyndas, utan plattsättningen går även snabbt och lätt, något som är till glädje för både plattsättare och projektägare. 
  • ... med invecklade projekt: Om allt måste bli klart samtidigt underlättar dessa produkter en effektiv planering tack vare flexibel tajming och extremt tillförlitlig läggning.

Fästmassor med den senaste tekniken
S1- och S2-teknik från PCI kombinerar mycket hög vidhäftningsförmåga med otrolig flexibilitet, vilket motverkar spänning mellan underlaget och plattorna. 

Resultatet är oöverträffad tillförlitlighet och enastående prestanda även vid vanskliga underlag, extremt stor arbetsbelastning och svåra material och format. Cementskikt kan mycket snabbt täckas med plattor för att säkerställa ett snabbt byggförlopp och ge större flexibilitet i det dagliga arbetet, vilket är till fördel för alla moderna entreprenörer.

Läs mer om fästmassorna från Flexmörtel-serien här!

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Sänd till en kollega

0.078