23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Snabb och enkel renovering av exponerade golvytor

| Medlemsnyhet | Företag Master Builders Solutions Sverige AB

Garage ger oss något värdefullt – som skydd av bilar. Men hur gör vi för att skydda garagen? Oavsett om det beror på mekanisk belastning vid körning, värme, frost, eller fukt: Med tiden får golv av betong oundvikliga skador.

Med PCI Zemtec Outdoor lanserar PCI en mineralisk beläggning med hög beständig­het mot väder, tösalt och långvarig fukt och är därför särskilt lämpad för användning i väderutsatta områden. Inomhusytor som upp­repade gånger utsätts för fukt, temperatur­fluktuationer eller tösalt, som till exempel garage, drar också nytta av den nya produkten.

Materialet är väldigt enkelt att applicera, även runt avlopp och kanter. PCI Zemtec Outdoor är användnings­klar i utomhusutrymmen för skikttjock­lekar på 3–20 mm. Tack vare den justerbara, lättflytande konsistensen, kan även en befintlig lutning på upp till 2 % täckas jämnt. Lutningen kan därmed upprätt­hållas.

PCI Zemtec Outdoor är även lämplig för ytor som belastas av fordon med luftfyllda eller solida gummi­däck och utgör därmed grunden för PCI:s mineraliska system för garagegolv.

För ytterligare skydd och enklare rengöring – impregnera med PCI Zemtec Protect
Det rekommenderas att du behandlar ytan med den vattenbaserade silikatimpregneringen PCI Zemtec Protect som ytterligare skydd mot fläckar och för enklare rengöring av ytorna. Produkten erbjuds i en praktiskt kombinerad enhet som innehåller de två komponenterna i lämpligt blandningsförhållande.

– Nya PCI Zemtec Outdoor är den optimala lösningen för snabba och enkela reparationer av garagegolv eller för väderutsatta områden. Hantverkare drar nytta av den praktiska bearbetningen tack vare den lättflytande konsistensen som kan anpassas till lokala förhållanden. Att en topp­beläggning inte behövs sparar både tid och pengar på bygg­arbetsplatsen. säger Andreas Malmqvist, Sales Manager - PCI Sverige, han fortsätter:
– Tillsammans med impregneringen PCI Zemtec Protect är denna kombination ett verkligt alternativ till de välkända hartsbaserade golvbeläggningarna.

Läs mer på www.pci-sverige.se

Medlemsnyhet

Företag
Master Builders Solutions Sverige AB

Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sverige
Master Builders Solutions Sverige AB

Sänd till en kollega

0.109