23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Excenterskruvpump för höga hygienkrav

| Medlemsnyhet | Företag Telfa AB - Livsmedelspumpar

Öka kapaciteten på din anläggning med en pump från Telfa!

Nova Rotors Serie DX
Nova Rotors Diamond DX är en serie hygieniska excenterskruvpumpar specifikt lämpade för hantering av låg- och högviskösa medier med högt ställda hygienkrav. Pumparna finns i varianter anpassade för både rengöring (CIP) och sanering (SIP) vilket innebär att alla inkluderande komponenter är lättillgängliga och smidiga att rengöra. Pumparna är även byggda enligt reglerna gällande EHEDG och 3A. Det innebär att det inte finns några ytor i pumpen där vätskan kan stå stilla och bilda bakterier. Statorerna är därav livsmedelsklassade enligt EN1935:2004.
 
Produktegenskaper och typiska applikationsområden
Pumparna i Nova Rotor serien är på flera sätt designade för att effektivt kunna hantera större partiklar. Exempelvis genom de kompakta drivknutarna tillsammans med ett väl tillaget och koniskt formatinlopp till statorn. Alla excenterskruvpumpar ger ett pulsationsfritt flöde och är ytterst skonsamma i sina hanteringar av vätskan.
 
I Nova Rotor Diamond DX serien finns pumpar i sex olika storlekar med flöden upp till 110 m³/h och ett maximalt tryck på 48 bar. Pumparna används vanligtvis vid hantering av media med höga hygienkrav. Exempelvis vid tillverkning av deg, sirap, yoghurt, fruktkoncentrat, läkemedel, hudkräm, tandkräm etc.
 
Vill du veta mer om produkten? Besök vår hemsida www.telfa.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Telfa AB - Livsmedelspumpar

Box 1011
573 28 Tranås
Sverige
Telfa AB - Livsmedelspumpar

Sänd till en kollega

0.078