23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Säkerställer försörjning av förpackningar

Försörjningssäkerhet och stigande priser har skapat utmaningar för alla. Trots den globala oron har vi säkerställt förpackningsförsörjningen till våra kunder tack vare tätt samarbete med våra förpackningsproducenter.

Corona-pandemi, grundstött fartyg i Suezkanalen och Rysslands invasion av Ukraina är tre betydande händelser som sedan 2020 har påverkat den globala balansen mellan utbud och efterfrågan. I takt med den stigande oron växer farhågorna om försörjningssäkerheten, och många verksamheter har därför fullt upp med att säkra försörjningskedjorna för att fortsätta kunna producera och sälja sina produkter.

Stark försörjningskedja stöder er säkerhet
Vår försörjningskedja är stark av flera anledningar. Dels för att vi primärt samarbetar med europeiska förpackningsproducenter, dels för att vi gärna samarbetar med flera partner. Den strategin säkerställer flexibilitet och ett stabilt flöde av leveranser samtidigt som närheten förkortar vägen från producent till kund.

Eftersom vi prioriterar täta och långvariga samarbetsrelationer har vi tillgång till trovärdig information om aktuella rörelser på marknaderna, och den insikten kan vi agera proaktivt efter. På det sättet kan vi reagera på såväl kända som potentiella hot och ge den allra bästa servicen till våra kunder.

Tillsammans manövrerar vi i instabila tider
Vi kan med stolthet säga att vi trots förlängda leveranstider har säkrat försörjningen av förpackningar till våra kunder.

Vi vet inte hur framtiden ser ut, men vi vet att vårt nära samarbete med förpackningsproducenter och långa samarbetsrelationer är guld värt.  

Gemensamt hittar vi vägar till säker försörjning – även i instabila tider.

 

Läs mer om de tre starka Procudan-elementen som säkrar förpackningsförsörjningen genom att klicka här:

Procudan
Jungmansgatan 12
211 11 Malmö
Malmö stad
Sverige

Kontaktperson

TP
Troels Petersen
tpe@procudan.com

Sänd till en kollega

0.031